2012. január 27., péntek

Babaruhák

Az első babaruha az első lányomnak készült. Kb. három hónapos volt, amikor egy nagyon-nagyon kedves barátom esküvőjére kaptunk meghívást. Akkoriban az anyagiaknak meglehetősen szűkében voltunk, de hát a mindennél szebb kislányunkat csak nem vihettem el egy sima rugiban! A boltban kapható kisruhák pedig túl csicsásak (=túl drágák) voltak.
Így született ez a kisruha:
A lányom nagy sikert aratott benne. Csak fél méter fehér textil, és némi maradék hímzőfonal kellett hozzá. (A hímzőfonal az újasszony-ruhámhoz varrt kötényemből maradt vissza.)
Kicsit túl jól is sikerült, mert a lány egyből bepasizott benne :) Volt a lagziban egy kisfiú, akinek nagyon tetszett. Na nem a ruha, a lány :) Ekkor zsebelte be a lányom az első pusziját is egy idegen fiútól...Idén karácsonyra pedig elkészült a párja, a legkisebbnek:


A képekből is látszik, hogy nehezen barátkoztam meg a rózsaszínnel: az első babaruhán még csak a hímzés egy kicsi részét képezi. A másodikon pedig rózsaszín a felső, az alsó, a kettő közötti fodor-dísz, de még a rózsák nagy része is!
Mostanra beletörődtem :)
Sőt, tkp. meg is szerettem ezt a színt, már nekem is van egy ilyen színű szoknyám, és 1-2 pólóm is!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése