2012. március 5., hétfő

Baba-sapka

Ezek a legkisebb ugrifülesnek készültek.
Az első:
(ezt már kinőtte)

És a jelenlegi:És imádja ezt a sapit!


Saját kreálmány, szabásminta ingyen kérhető, csak a megjegyzés rovatban jelezd, hogy melyik méret kellene. Ha netán más méretre volna szükség, annak a kidolgozásában is szívesen segítek (vagyishogy kiszerkesztem), ha lemérsz bizonyos méreteket a gyerkőc fején.
Kidolgozott méretek:
0-3 hó
3-6 hó
6-7 éves (igen, a középső lánynak is kellett varrnom egy ilyet)

Kiegészítés: felhívnám a figyelmet, hogy Panni kérését (lásd lentebb) egy új bejegyzésben teljesítettem, így ebben a bejegyzésben találhatjátok meg a szabásmintát.

7 megjegyzés:

 1. Szia!

  Nagyon aranyos a baba-sapkád. Kis unokámnak én is szeretnék ilyet varrni. Olvastam, hogy tudsz küldeni szabásmintát. nekem 6 hónapos méretre lenne szükségem.

  e-mail: dobosa2@freemail.hu

  Köszönettel: Budai Jánosné Panni

  VálaszTörlés
 2. Hú, ne haragudj, csak most vettem észre a kérésedet, annyira régi ez a bejegyzés, de jelentem, végre vettem az adást, igyekszem még a héten előkaparni a szabásmintát.

  VálaszTörlés
 3. Szia!

  Én is most akadtam rá és nagyon szeretnék a 4 hónapos kislányomnak egy ilyen kis sapit. Ha esetleg megtalálod a szabásmintát, nagyon örülnék neki.

  e-mail:nefra@freemail.hu

  Előre is köszönöm: Árvainé Serege Tünde

  VálaszTörlés
 4. Kedves Tünde (és Panni), a kérést egy új, 2013. 06. 11-i bejegyzésben teljesítettem. Tünde, én azt a sapit épp 4 hónapos korától adtam az enyémre, így a te babádnak is pont jó lesz. Jó varrogatást!
  Ha van kedvetek megmutatni, hogy a tiétek milyen lett, egyelőre a facebook-os oldalamon (link jobb oldalon a kapcsolatoknál) megtehetitek, oda fel lehet tölteni (én nagyon szeretném látni...)

  VálaszTörlés
 5. Kedves Niki!
  Én is szeretnék egy ilyen sapkát csak elől ránc nélkülit. Farsangra készülünk és kellene hozzá egy kis sapi, de nem nagyon merek egyedül hozzá kezdeni mert nem varrtam még sapkát, és szeretném ha jól sikerülne... :)
  80 as méret kellene a kislányom másfél éves. Előre is köszönöm! Szabina

  VálaszTörlés
 6. Kedves Niki, az en kislanyom 2,5 eves lesz, segitene nekem, hogy el tudjam kesziteni neki ezt a gyonyoru ki sapkat?

  VálaszTörlés
 7. Kedves Nik!
  Nagyon szep a sapi, ügyes vagy. En nem tudok varrni de átmeneti sapkát itt nem lehet kapni ahol élünk (Írország itt nem divat a sapka!) a kisfiamnak szeretnek egyet készíteni 16 hónapos. A fej körmérete 49 cm. Megoldható hogy legyen egy szabasmintam

  VálaszTörlés