2012. április 10., kedd

Afterparti

Igaz, a húsvétnak már vége, de ha netán mégsem lenne idén vége a világnak, akkor lesz jövőre is, és akkor talán hasznos lesz, hogy most még bemutatok néhány idei alkotást, jövőbéli ötletadónak:
Ezek az előzőekben leírt módon, hungarocell alapra készült tojásaim egy része. Folyamatosan készültek a tojások, folyamatosan osztogattam, ez itt egy pillanatkép belőlük: ekkor épp ezek voltak a kosaramban. Szerintem nem csináltam ebből a típusból két egyformát.


nyuszi hungarocell tojásból:
Húsvéti akció, last minite okokból a helyi bevásárló központban. Halványsárga tojások, fekete pöttyökkel. Hát, nem bírtam otthagyni. Egyik vége ez lett.
A füle papírból van, a tetejét késsel bemetszettem, abba tűztem bele.
A lába fehér filcből van. Kivágtam egy szív-alakot, alkoholos filccel rárajzoltam a lábujjakat. A pofija és az orra szintén filc, a szeme pedig úgy készült, hogy kék flittert odatűztem egy gombostűvel, csak egy szem gyöngyöt is közéjük szorítottam (különben a gombostű átment volna a flitter közepén, meg így legalább van a szemének közepe is).
Csináltam csirkéset is, de azt mind elvitték, hírmondó sem maradt. Ott annyi volt a különbség, hogy fül helyett taraja volt piros papírból, lába narancssárga filcből, és pofi helyett csőr, szintén piros papírból (négyzet alak átló mentén félbehajtva). Mindenüket gombostűvel rögzítettem.

Egyszínű alapra textil ill. műanyag, készen kapható virágokat tűztem gombostűvel. Leszorítás, virágközép: szintén gyöngy.Virágos tojás, ezúttal filcvirággal, és némi extra: katica.
A katica a kosárnál leírt módon készült 2 cm-es körökből, csak most nem levarrtam a pöttyeit, hanem gombostűvel rögzítettem.
Ezt is mind elvitték, a képen láthatót ma készítettem, hogy maradjon nekem is, mert ez volt a kedvencem :)
(ha már a kosár nem lehetett az enyém...)
Szalagom már nem is maradt annyi, hogy akasztós legyen :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése