2012. szeptember 3., hétfő

A legújabb baba a legifjabbnak

Immár egy éves lett a legkisebb is.
Sajnos a falvédője sehogy sem áll, így gyorsan ki kellett találnom neki valami rövidebb idő alatt összedobható ajándékot. Végül az adta az ötletet, hogy a nagyobbik testvérének készült virágtündér-baba teljesen lenyűgözte. Gondoltam, készítek neki is egyet, csak még nem teljes menetfelszereléssel, mert még mindent megrág. Na és persze kissé hozzáigazítva a többi cuccához (takaró, fejvédő).
Ilyen lett:


 nagy boldogságomra hatalmas sikert aratott, egyből megragadta a kis tulajdonosa, és jól megcsócsálta :) Azután bekészítettem neki párszor a kiságy végébe, a lábához, de végül mindig odahúzta maga mellé, így már inkább eleve mellé fektetem:
A másik ajándéka pedig az volt, hogy a fejvédőjét leszedtem a kiságyról, mert már fel tud állni, és folyton rátaposott (próbált kimászni az ágyból), piros virágokkal felturbóztam, és falvédő-csík formájában az ágy fölé tettük az eredeti megkötők segítségével.

Az alsó megkötőket is rajta hagytam, ha a kiságyat lecseréljük majd rendes nagyméretűre, ezek segítségével tehetek majd föl neki még textil faliképeket.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése